Gratis kennismaking fitness vooropleiding

tredus fitnessopleidingen fitnesstrainer A plus NASM PT

Aspirant Fitness trainer e-learning vooropleiding

Wil je misschien fitnesstrainer worden en de Fitness opleiding volgen, maar weet je dat nog niet zeker? Wil je eerst even ‘proeven’ van de materie? Dat kan nu door deze vooropleiding te volgen, zonder verplichtingen, zonder kosten. Je kan meteen aan de slag met de interactieve e-learning (thuisstudie Fitness A opleiding) modules van de Fitnesstrainer A opleiding, nl met de eerste module (eerste hoofdstuk) van de e-learning anatomie, inspanningsfysiologie en trainingsleer, waarvan je hier beneden de inhoud/leerdoelen kunt downloaden.

Schrijf je meteen in voor het Aspirant Fitness trainer e-learning programma en je kan al binnen een paar werkdagen starten. Vind je de stof dermate interessant dat je de officiële Fit!vak erkende Fitness A opleiding wilt volgen, dan kun je meteen verder met de e-learning cursussen ‘Functionele anatomie’, ‘Fysiologie’ en ‘Trainingsleer’ en kun je op een door jou zelf gekozen moment inhaken op de praktijkdagen van de Fitness A opleiding.

Fitnesstrainer A

De opleiding Fitnesstrainer A (FITNED: niveau 3) is het startsein voor een dynamische baan in de fitnessbranche. Door middel van een intake en/of testprotocol stel je als fitnesstrainer een verantwoord trainingsadvies en/of trainingsprogramma samen. Je stimuleert, motiveert en corrigeert de klant tijdens zijn training én begeleidt hem op weg naar een gezonde(re) leefstijl.De belangrijkste uitgangspunten voor de fitnesstrainer zijn de wensen en (on)mogelijkheden van de sporters. De Fitvak Fitnesstrainer A opleiding bied je met behulp van e-learning, de mogelijkheid om op je eigen tempo, in een eigen online leeromgeving te leren, te herhalen, testvragen te doen en de webvideo oefeningen herhaaldelijk te bekijken.

Klik hier voor meer info over de Fitvak Fitnesstrainer A opleiding.

direct inschrijven